19.2.14

Εκδήλωση των Φίλων της Μονής Εσφιγμένου στο Χαλάνδρι 2.2.2014

ΣΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ "ΖΗΣΗ" ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ.

ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΑΒΑΣΩΝ κ.κ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΑΡΧΙΜ. κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ, ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΕΝΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΟ ΦΙΛΜ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΡΧΙΜ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΠΟΥ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ.

ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΝΟΣΙΟΛΟΓΙΩΤΑΤΟΣ ΑΡΧΙΜ. ΠΑΤΗΡ  ΙΩΑΚΕΙΜ ΚΑΡΕΩΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΛΑΦΥΡΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟ ΑΝΕΦΕΡΘΗ ΣΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΓΝΩΣΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ Η ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ
ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΦΕΤΟΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ.

Η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΖΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΗ Η ΧΑΡΙΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ "ΤΗΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ" ΝΑ ΣΚΕΠΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΥΛΑΤΤΗ ΑΠΑΝΤΑΣ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ